Image
3 Mart, 2023

Kalem etek nasıl giyilir?

 “İş görüşmelerinde, önemli toplantılarda, iş yemeklerinde olmazsa olmaz parça hangisidir?” diye sorsak akla gelen ilk parçalardan biri kalem etek olur. Peki kalem eteği doğru bir şekilde kombinlemeyi biliyor musunuz? İşte kalem etekle yaratabileceğiniz hem cool hem şık kombin önerileri…



Şık kalem etek kombini



Kalem etek ile şık bir kombin yaratmak istiyorsanız en dikkat etmeniz gereken konu stiletto tercih etmeniz… Sonrasında şık bir şifon bluz veya ipekli bluz tercih edebilir. Daha rahat bir form için ceket tercih etmemenizi tavsiye ederiz. Ancak şık bir crop ile kalem etek kombini yapıyorsanız mutlaka ama mutlaka blazer ceket kullanmalısınız. Elinize küçük bir çanta alarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.



Rahat kalem etek kombini



Kalem etek ile hem şık hem rahat bir kombin yapabilirsiniz. Bunun için sıralamayı yapıyoruz: Blazer ceket, basic tişört, kalem etek ve sneaker… Bu parçaları bir araya getirdiğinizde hem şık hem de rahat bir kombin elde etmiş olursunuz. Bu kombinde siyah ve beyaz renginin gücünden faydalanıp sneaker ile bu kombine renk katabilirsiniz. Bol aksesuar ile kombininizi zenginleştirebilirsiniz.



Cool kalem etek kombini



Son birkaç yıldır biliyoruz ki her parça her yerde rahatlıkla giyilebiliyor. Bu nedenle kalem eteğiniz ile rahatlıkla sokak kombini yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan parça kalın bir örgü kazak ve sneaker… Kalın, hacimli, boğazlı kazağınızı kalem eteğinizin üzerine giyin, ayağınıza sneakerlarınızı takın. Hoş bir omuz çantası da attınız mı omzunuza oldu bu iş! Bu kombini yalnızca kazakla değil sweatshirtle de yapabilirsiniz.



Dikkat çekici kalem etek kombini



Daha iddialı bir görünüm elde etmek istiyorsanız ipuçlarını hemen verelim: Saten bluz, kırmızı ruj ve siyah deri ceket ile kombinlenen siyah stilettolar… Zamansız kadınsı bir şıklığın anahtar kelimeleri… Siyah kalem eteğinizi dökümlü siyah bir saten bluz ile kombinleyin. Makyajınızda yalnızca dudaklarınızı kırmızı ruj ile öne çıkarın, üzerinize deri ceketinizi alın ve siyah stiletto ve clutch ile şıklığınızı tamamlayın. Aksesuar kullanacaksanız renk tercihinizi doreden yana yapabilirsiniz.



Kalem etek ile oversize modasına uyum sağlamak mümkün!



Çok feminen bir görünüme sahip olmak istemiyorsanız oversize bir sweatshirt veya kazak ile kalem eteğinizi kombinleyebilirsiniz. Sneaker ve sırt çantası ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.