Image
8 Temmuz, 2022

Büyük beden kadınlar nasıl giyinmeli?

Büyük bedenliler nasıl giyinmeli?” sorusu biz büyük bedenli kadınların yıllardır en büyük soruları arasında ilk sıraları zorluyor. Sadece bize özel üretilen şık ürünler sayesinde artık birçok alternatifimiz olsa da neyi nasıl giymemiz konusunda hala netleşmiş değiliz. Tepeden tırnağa kilolu kadınlara özel giyinme tüyoları:


Kilonuzun biriktiği bölgeleri iyi bilin


Bazı kadınların göbek çevresi bazılarının ise kalça ve bacak bölgesi kiloların biriktiği bölgelerdir. Eğer kilosu eşit dağılanlardansanız işiniz çok rahat ancak belli bölgelerde birikmeler varsa o bölgeyi gizlemenizi tavsiye ederiz. Örneğin göbek çevrenizde biriken yağlarınız varsa göğüs altından oturan aşağı doğru bollaşan, çan formlu büyük beden bluz veya elbiseleri tercih edebilirsiniz. Ancak bacaklarınız ve kalçanız vücudunuzun iri bölgeleri ise bunu yine çan formlu bir elbiseyle veya yüksek bel, bol paça, geniş paça kesimli bir pantolon ile kapatabilirsiniz.


Görseldeki çan formlu büyük beden elbise ürününü satın almak istiyorsanız burayı tıklayabilirsiniz!


Oversize kesimden korkmayın


Oversize kesimli parçalar her ne kadar kiloluları daha kilolu gösterecek gibi bir algı olsa da doğru parçaları doğru kombinlerseniz kurtarıcınız olabilirler. Oversize tişörtlerin en büyük avantajı kolların diğer kesimli tişörtlere göre biraz daha uzun olmasıdır. Bu uzunluk kol bölgenizdeki sarkık görüntünün kapanmasını sağlar. Yüksek bel bol paça bir jean üzerine giyeceğiniz oversize tişörtünüzü göbekten düğümleyerek daha genç ve dinamik bir görüntü elde edebilirsiniz.


Büyük desenler tercih edin


İster büyük beden bluz, ister büyük beden elbise veya büyük beden gömlek… Desenli bir parça kullanmak istiyorsanız mutlaka ve mutlaka iri desenli parçaları, dikine ve kalın olan çizgileri tercih etmelisiniz. Bu büyük beden giyimin olmazsa olmazlarından…


V yaka bluzlardan dolabınızda mutlaka olmalı


Basit ve şık bir görünümün tüyosunu verelim: V yaka düz renk bluz. V yakalı bluzların en büyük özelliği boyu olduğundan daha uzun göstermektir. Uzun görünen boy ise kilonuzun olduğundan daha az görünmesini sağlar. Size zahmetsiz bir şekilde zayıf gösteren kombin önerimiz ise şöyle:

·         Siyah v yaka bluz

·         Siyah ispanyol paça pantolon

·         Büyük bir omuz çantası

·         Büyük aksesuar

·         Yüksek platformlu bir spor ayakkabı veya gideceğiniz yere göre topuklu ayakkabı

Bu beş unsurla şık ve olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz!


Kıyafetinizin kumaş seçimine dikkat edin


Tok kumaşlı kıyafetler büyük bedenli kadınların dikkat etmeneleri gereken en önemli unsurlar arasında yer alıyor. Ebsumu ise size bu noktada aradığınız tüm ürünleri bulmayı vaad ediyor.


Elbise ve eteklerde diz boyundan kaçının


Kilolu kadınlar genellikle kısa elbise ve eteklerden kaçınırlar ancak kısa elbise ve etekler aslında biz kilolu kadınların kurtarıcı parçaları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Minicik elbiseler olmasa da diz üstü etek ve elbiseler bacak boyunuzu olduğunuzdan daha uzun gösterir bu da tabii ki size avantaj sağlar.