Image
3 Mart, 2023

Bir elbiseyi farklı giymenin 5 yolu

Her şey ateş pahası! Peki, ne yapmalı? Aldığımız her parçadan elde edebileceğimiz maksimum faydayı sağlama zamanı! Nasıl mı? Yaratıcı kombinlerle… İşte bir elbiseyi farklı bir şekilde kullanmanızın 6 yolu…



1- Elbise şifon gömlek kombini



Düz bir kalem elbisenizi dolabınızda hali hazırda bulunan şifon bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Bu yöntem sayesinde aynı elbiseyi iki gün üst üste dahi kullansanız kimse aynı kıyafeti giydiğinizi anlamayacak. Aslında yalnızca şifon gömlek değil stilinize göre oduncu gömlek ile de bu kombini yapabilirsiniz ancak oduncu gömleğin düğmelerini iliklememenizi tavsiye ederiz. Şifon gömlekte ise düğmeleri ilikleyip gömleğin etek ucuna düğüm atarak bambaşka bir kıyafet elde edebilirsiniz.



2- Elbisenin üst kısmından faydalanın



Eğer dar bir elbiseniz var ise ve alt kısmını kendinize çok uyduramıyorsanız elbisenizin üstüne çan etek giyerek kullanmadığınız parçayı atıl olmaktan kurtarabilirsiniz. Elbiseyi bir iç astar gibi kullanıp tül bir etek ile de değerlendirebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta içinizdeki elbisenin üstüne giyeceğiniz etekten uzun olmaması…



3- Tül bir bluz



Kısa kollu elbisenizin üzerine transparan bir bluz kullanıp uzun kollu yeni bir elbise elde edebilirsiniz. Burada önerimiz aynı tonlarda iki parçayı kullanmanız yönünde. Ya da siyah – beyaz renklerin gücünden de faydalanabilirsiniz.



4- Elbise pantolon kombini



Dar mini elbisenizin etek kısmını katlayarak basic tişört haline getirebilir altına bol paça bir pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombininizi renkli şallar ile bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Ya da büyük metal aksesuarlar tercih edebilir bu yöntem ile kombin kalitenizi artırabilirsiniz.



5- Saten elbise kazak kombini



Gece kıyafeti olarak saten bir elbiseniz var ancak bir özel gecede giydikten sonra rafa kaldırmak durumunda mı kaldınız? Hemen indirin onu raftan! Saten elbisenizi kalın örgülü kazak ile kombinleyerek oldukça şık bir look edinebilirsiniz. Kombininizi sneaker ve küçük bir omuz çantası ile tamamlayabilirsiniz.